Riitta Tuhola Naantalin Maanpuolustusnaiset ry:n kunniapuheenjohtajaksi

16.2.2018

Naantalin Maanpuolustusnaiset ry:n hallitus on 15.2.2018 pitämässään kokouksessa huomioinut yhdistyksen hyväksi toimineita jäseniään.

Riitta Tuhola on toiminut Naantalin Maanpuolustusnaiset ry:ssä (aikaisemmin Reserviupseerien Naiset) vuodesta 1971. Yhdistyksen ja piirin luottamustehtäviin sisältyy useampi kausi hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana. Tunnustuksena Riitan pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä yhdistyksen hyväksi hänet on kutsuttu yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi.

Lahja Nuotio on ollut yhdistyksen kantava voima jo yli 60 vuoden ajan. Aktiivisena, luotettavana ja aina myönteisenä tunnettu Lahja on tehnyt pitkän uran yhdistyksen emäntänä, josta tunnustuksena hänet on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi.